Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

София, кв.”Бояна”: Жилищен комплекс „Резиденция Ботаника”


Уют, комфорт на обитаване и престижни жилища сред зеленината на екзотични цветя и дървесни видове, съчетани с първокласно обслужване, професионална поддръжка и множество услуги. Всичко това в непосредствена близост до Ботаническата градина, в един от най-престижните квартали на София - Бояна. Това е накратко всичко, което един от първокласните жилищни комплекси-"Резиденция Ботаника",предлага.
Във функционално отношение комплексът съчетава две зони - жилищна и обслужваща.

Жилищната зона
се състои от четири сгради с луксозно изпълнени общи части и собствени подземни и надземни гаражи (305 подземни и 23 външни паркоместа). Апартаментите, мезонетите и ателиетата са с големина между 50 и 200 кв.м, с разнообразно разпределение и съчетание на елегантност и лукс. Собствениците могат да избират степента на завършеност и оборудване на жилищата. Всички междублокови тераси са озеленени, проектирани са като кътове за почивка и са свързани с пешеходната мрежа.
Проектът включва създаването на паркова среда с богата зелена система и разнообразни видове, като в архитектурния проект са заложени 5 характерни паркови елемента, сред които Триъгълника, Стълбата и Зодиака.

Обслужващата зона на комплекса
включва център "Хармония", който разполага със СПА, фитнес и център за красота, зала за аеробика, покрит басейн, който през лятото ще се отваря частично, джакузи, сауни. Към него ще има и ресторант с гледка към София и Витоша. Обособена е търговската част, която включва минимаркет, интернет кафе, кафе-бар.
"Резиденция Ботаника" ще разполага и с детска градина за деца от 3 до 12 години със зала за игра и детски кът на открито. Предвижда се и изграждането на модерен медицински център с широк спектър от здравни услуги.
Комплекс "Резиденция Ботаника"ще предлага една

Напълно нова услуга за българският пазар услуга-
Concierge Services. Тя е създадена да пести време и да задоволи всички потребности на бъдещите обитателите - от изпращане на факс, куриерски услуги и осигуряване на самолетни билети до резервация на ресторант, изпращане на цветя и намиране на кола с шофьор по всяко време на денонощието.
Инвеститор в "Резиденция Ботаника" е "Билдинг груп кънстракшън" ООД. Архитектурната концепция е дело на арх. Пламен Генчев от "Вамос" ООД, а главен изпълнител е "Галчев инженеринг груп" АД.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии