Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Сграда на годината. Номинация: Жилищна сграда „Контраст”. Варна. Снимки

Сградата е номинирана в раздел: Жилищни сгради или комплекси.

Инвеститор:
"Алея Първа" ЕАД

Архитект:
арх. Георги Бачев, арх.Добринка Петкова

Изпълнител:
"Тимбилд" ЕООД

Конструктор:
инж. Димитрина Младенова

Адрес:
гр.Варна        

CONTRAST е жилищна сграда/комплекс/ със смесено предназначение, в която е заложено на висок професионализъм в комбинацията с добри идеи, а безупречното изпълнение предопределя оригиналния й облик. Сградата е превъплъщение на съвременния лукс и се състои от сутерен с паркoместа, партерно ниво с магазини, един етаж с офиси и четири етажа с апартаменти. Изложението е югоизток, благодарение на което от всеки апартамент се разкрива невероятна морска панорама към централната градска част, Варненския Залив и нос Галата. Общите части са прецизно завършени, като подовите настилки са черен гранит. Екстериорът е авангардно решен с използването на настилки и елементи от тропическа дървесина от “тиково дърво”.  Пространството в апартаментите е максимално оползотворено, заложено е на големи прозорци, които създават чувство за простор, уют и домашен комфорт. Подовите настилки са бамбуков паркет и гранитогрес, стените са на латекс. В мокрите помещения е заложено на санитария от Испания. Терасите са с гранитогрес с иноксови парапети, а климатизацията се осъществява посредством климатични системи с отлично качество. Сградата е с осигурени комуникации - ток, вода, интернет, телефон, кабелна телевизия. Светлината и просторът превръщат всяко жилище в изключително приятно място за живеене.
 

 

Сградата се намира на булевард "Княз Борис I" в един от най – новите и съвременни квартали на Варна "Бриз" и притежава стратегическа локация. Районът е застроен предимно с нови сгради и е едно спокойно място с бърз и лесен достъп до центъра на морската столицата, курортните комплекси и основни пътни артерии. В непосредствена близост се намират хипермаркет "Пикадили Парк", Приморски Парк и Алея Първа на Варненския плаж.
 

 

С проектирането и построяването на комплекс CONTRAST компанията желае да подари на своите клиенти и партньори възможността да разполагат с време, както за бизнес, така и за почивка.
________________________________________

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии