Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Сграда на годината. Номинация: „Перлите на Младост”. София. Снимки

Сградата е номинирана в категория: Жилищни сгради и комплекси.

Инвеститор:
"Евро Инн Груп" ООД

Архитект:
"Веста Дизайн" ЕООД

Изпълнител:
"Веста Билд" ООД

Конструктор:
инж.арх. Милена Петрова, инж.Нина Маринова, инж.Елена Ничева

Адрес: гр.София
      

Комплексът „Перлите на Младост” е разположен на бул. „Андрей Ляпчев” до кръстовището с бул. „Александър Малинов”. Намира се в центъра на квартал Младост 2 - оживен район с отлична комуникация и разнообразен транспорт. Въпреки че е комплекс от затворен тип, голяма част от него е обособена търговска зона със свободен достъп, която ще спомогне за оживяване на средата в работно време и ще осигури допълнителни удобства на живущите.
 

 

Всички сгради от комплекса разполагат със сутерен с подземни гаражи, партерен етаж с магазини, четири жилищни етажа и един етаж в подпокривното пространство с ателиета.

 

Площта на парцела е 7000 кв. м., а разгънатата застроена площ 17 000 кв. м. Общо комплексът разполага с 130 апартамента, 33 ателиета, 21 магазина и 69 гаража на подземно ниво, както и паркоместа на открито.
 

 

Архитектурата на комплекса цели постигането на приятна и комфортна среда, както и спокоен ненатрапчив изглед. Секциите са обърнати на юг към Витоша и целият комплекс е богато озеленен.
 

 

Фасадите са изпълени със силикатни мазилки. Използвана е бяла ПВЦ дограма, която кореспондира със светлите фасади. Част от парапетите на терасите са облицовани с HPL панели, останалата част са ажурни метални парапети от неръждавейка, чието редуване подсилва динамиката на фасадата. Междуетажните плочи излизат декоративно и завършват пресичайки дървената част на фасадите.
 

 

„Перлите на Младост” предлагат качествена жилищна среда с красива архитектура в бяло с дървени акценти, които привличат погледите на движещите се по булеварда минувачи.

 

Комплексът бързо се превръща в предпочитано място за жилище в района.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии