Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Руска компания подарява 1 кг. злато на купувача при сключена сделкаПодарък от един килограм злато, ще получи всеки при покупка на жилище в сградата "Вита Верде", на ул. "Вавилов", която е част от новоизграждащия се жилищен комплекс "Зодиак" в руската столица.

 

Това не е шега. Руската компания ФСК "Лидер", инвеститор на проекта, е обявила официално този подарък пред медиите, както и в представителния сайт на комплекса.
 

 

Наградата от един килограм злато, ще получат всички клиенти, които закупят жилище в периода от 1 февруари до 1 март 2010 година.

 

Във връзка със златната награда от ФСК "Лидер" заявяват:

 

"Инвестирането в недвижими имоти се счита за една от най-надеждните форми за запазване на капитала, второ място в класацията за надеждност заемат благородните метали.
 

 

ФСК "Лидер" предлага на своите клиенти не само качеството на недвижимите  имоти, но също и възможност за запазване и нарастване на капитала им. След заплащането на стойността на жилището, в рамките на 2 дни, компанията предава в собственост на купувача 1 килограм злато, което се съхранява в банка и постоянно повишава цената си.

Задължително условие за даване на награда, е купувачът да е заплатил не по-малко от 70% от стойността на жилището".

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии