Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Разходка в google с ключовите думи: имоти Варна

Настоящата статия пристигна от потребител на портала с молба да бъде публикувана. Правим го за да се чуе още едно мнение.


Желанието е огромно, възможностите малки. Купувате домейн imoti-varna….. и започвате да залагате капани в световната търсачка. Напоследък google издига нагоре сайтове по думите, съдържащи се в тяхното име (домейн) например: imoti-varna.
Чули, недочули – собственици на сайтове, изправени пред безизходица, затварят очи и въпреки, че агенциите им не се казват „Имоти Варна”, поръчват имена на сайтове, само и само да достигнат заветна позиция в световната търсачка google.

Какво общо с името imoti-varna имат фирмите: Мирела, Гранд и т.н.?
С име на сайта imoti-varna.net се кичи сайт, който обслужва фирмата Гранд. От година се опитват да продадат сграда в района на Нептун.
Винила, който рекламира продажби с “0 % комисионна за продавача” е избледнял и не се чете. Навярно цената е „нулева” или най-малкото изгодна и понеже клиентите са се наредили на опашка, фирмата се чуди на кого по-напред да продаде.
Стоят като римски големци, а простолюдието се бие за заветния имот всичко е ГРАНД-омания и комплекси.

Адрес – другите, които я карат на благотворителност с кампанията си „0% за купувача” вече отдавна се прочуха и освен усмивки, какво друго може да си помисли човек? До там ли я докараха, че клиентите на излизане от офисите на Адрес, които оредяха и без това, да оставят в паничка по някоя стотинка за да не изчезне фирмата.

Другите, които експлоатират името „Имоти Варна” са новите имотаджии на варненския пазар – Мирела. Странно, но те също работят под името imotivarna.net.
Посещавате сайта и оставате с впечатление, че това е сайт на агенцията Имоти Варна. Да, ама не – това си е сайт на неизвестната във Варна агенция – Мирела.

Защо го правят?

В желанието си да докопат потребители, а оттам и продавачи, споменатите агенции са готови на всякакви компромиси. Звучи странно, но докато варненски агенции продължават да градят име и да помагат на купувачи и продавачи – други правят всичко възможно да докопат, подмамят и прилапат клиенти.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

TAB Export-Import: 2012-06-16 14:27:32 |

Ама верно, че си хейтър :) какво значение какъв е домейна, когато СЕО-то на „Имоти Варна” куца от всякъде? varnaimoti.com - сигурно и това е някой гугъл капан за некадърно СЕО?

Силвия: 2012-06-16 14:27:32 |

Ами нямат край оопитите да се докопа клиент. Агенциите вместо да изграждат доверие - те правят обратното и после защо всеки плюел агенциите. АМи ето защо - не се бях замисляла, че е възможно и това - сайта ти да се казва imoti varna а агенцията ти по друг начин. Безобразие и безочие.

Брокер: 2012-06-16 14:27:32 |

Точно така стоят нещата. Непрекъснато знайни и незнайни фирми се опитват да пробутат сайта си напред и да им купуват имотите. Не се бях замислял, но сега осъзнавам колко далеч са стигнали някой фирми. Бих казал, че тези практики направо миришат за съд. Как е възможно да плагиатстваш и да крадеш по този начин?

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии