Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Разкрихме стратегията на "Адрес"

Екипа на портала за имоти на Варна и списание ИМОТ ДНЕС ВАРНА, се добра до рекламната стратегия на националнта агенция за имоти "Адрес".

 

Стратегията включва разлепване по стълбове в паркове на бележки с текст: "ТЪРСИ И ПРЕДЛАГА ИМОТИ В РАЙОНА ЗА РЕАЛНИ КЛИЕНТИ".  Натъкнахме се на бележката на стълб за осветление в градинката на "Севастопол". Снимката е направена на 8 октомври и ясно се вижда, че още никой не е посегнал към рекламната площадка за да си откъсне спасителното листче информация.

 

Рекламното послание е отпечатано на некачествена хартия, от която се е разтекло мастилото. За залепване е използвано хартиено тиксо, което се използва при ремонт за окантване на прозорците при боядисване :).

 

Новата рекламна стратегия на компанията нарушава разпоредбите на Община Варна за разлепване на рекламни съобщения.

 

Нарушава добрия вид на Морската столица.

 

Създава лошо впечатление в родителите, които няма как да обяснят на децата си защо някой лепи където му падне бележки.

 

Още статии за "Адрес":

Адрес срещу другите агенции за имоти

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Boxer: 2012-06-16 14:27:32 |

Днес лепят бележки, утре некролози, аз в други ден ......:)

Грайданин на Варна: 2012-06-16 14:27:32 |

Най-интересното е, че всичко се случва под носа на кмета и никой не си мърда пръста от Общината. Всички са заети с това как Варна отново да стане най-добрия град за живеене. А специално за Адрес - съм изненадан от тази глупост. Всеки нормален човек би възприел безразборното лепене като вандалщина. Тая агенция да не би да е останала без мениджъри!? Как така всеки си прави каквото си иска. Нещо не е наред

Broker: 2012-06-16 14:27:32 |

Айде пак ги почнахте тия от Адрес - нещо май на лична основа ми се струва цялата работа. Какво като лепят - всички лепят и аз лепя. Те Адрес като си затвориха сега няколко офиса и са я ударили през просото - гениални, рекламни стратегии - ха, ха, ха :)

Eko: 2012-06-16 14:27:32 |

Ами да - след нулевата комисионна сега започнаха да лепят където сварят. Тия Адрес са вредни като скакалците. И аз съм виждал бележките им из Варна... Възмутен съм.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии