Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Първият въртящ се ресторант ще е във ВарнаПрез март следващата година във Варна ще отвори врати първият въртящ се ресторант в България. Уникалното заведение със 160 места, част от веригата "Магнито", се намира в новостроящия се търговско-развлекателен и административен център "Варна Тауърс".

Концепцията да бъде интерактивно и мултикултурно място със свой стил, е изготвена специално, за да се впише в цялостната визия на новия мол като модерно, достъпно и комплексно решение за бизнес и развлечение.

В "Магнито-Варна Тауърс" ще бъде представяна разнообразна музика, която ще се изпълнява на живо. Специфичен елемент ще бъде ежеседмичното представяне на руски музиканти. По традиция на веригата "Магнито" ще гостуват и най-известните български певци.

Освен с музика, "Магнито" впечатлява с уникалното си интериорно решение-барът и кухнята, решени в специфичен дизайн, са разположени в средата на заведението, а масите са около тях във въртящ се ринг. Специалитетите от средиземноморската, суши и руската кухня, ще се приготвят от топ готвачи пред погледа на гостите.

Въртящият се ресторант дава сериозна заявка да се нареди и сред туристическите атракции на Варна, тъй като позволява на организирани групи да получат цялостни впечатления от града за един час, при това в приятна обстановка.
Предвижда се акцент в работата на "Магнито-Варна Тауърс" да бъде провеждането на специални събития за наемателите на мола–ревюта и представяне на нови колекции, презентации на продукти, концерти, коктейли, бизнес срещи.

Превъзходната храна, стилният интериор и класната музика ще допълват невероятното изживяване от панорамната гледка към Черно море, Аспаруховия мост, Варненското езеро, летището и Стара планина, която се сменя със скорост от 60 минути за едно завъртане.

По подобие на най-модерните световни архитектурни проекти, "Варна Тауърс" разполага с две кули, които са основа за двете уникални съоръжения–атрактивния панорамен въртящ се ресторант и първата в страната лицензирана хеликоптерна площадка върху сграда.
В комплекса, с обща РЗП 80 000 кв.м., са разположени още над 120 магазина, офис помещения клас А, най-големият детски увеселителен парк в страната, многобройни съоръжения за развлечение и релаксация.
Близо 2000 души ще работят в офисите на сградата и ще бъдат постоянни посетители на мола. Паркинги с над 800 места ще обслужват гостите на сградата.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии