Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Първа копка на „Оркид Гардънс Варна“

Кметът на Варна Кирил Йорданов направи
първата копка на „Оркид Гардънс Варна“8 април 2008 г., Варна. Днес стартира строителството на най-внушителнaта жилищна сграда с офис и търговски площи във Варна – „Оркид Гардънс Варна“.
 
Кметът на Варна – Кирил Йорданов, заедно с председателя на Общинския съвет Борислав Гуцанов и управителя на „Оркид Дивелъпмънтс Груп“ – Офер Мирецки, направиха първата копка на обекта. Те вградиха в основата на атрактивната сграда „Капсула на времето”, в която поставиха вестници с днешна дата, монети и карта на Варна. След официалната церемония вдигнаха наздравица за успеха на проекта.

Гости на събитието бяха официални лица от Община Варна и областната управа, от различни държавни институции, местни строители и предприемачи, представители на Асоциацията на българските Черноморски общини, наематели, бизнес партньори, както и журналисти от местни и национални медии.

На пресконференция преди официалната церемония журналистите и гостите бяха запознати с най-новите архитектурни решения на „Оркид Дивелъпмънтс Груп“.

„Оркид Гардънс Варна“ е най-новият проект на „Оркид Дивелъпмънтс Груп“ в сърцето на морската столица. Проектът представлява изключително атрактивна 16-етажна жилищна сграда с РЗП 42 443 кв. м, търговски и офис площи, три подземни нива гаражи и паркоместа, магазини, атриуми, заведения за хранене, SPA център с функционални помещения, зона за релаксиране и закрит басейн. Жилищната част на обекта е 12 034 кв. м, офиси – 9600 кв. м, а търговските площи – 7787 кв. м.

Жилищната част е с прекрасна панорама към морето и е в непосредствена близост до удобствата на централната част на града. От предвидените 107 апартамента, разположени на десет етажа, почти половината ще бъдат с две спални и две бани, а останалите – с една спалня и ателиета. Апартаментите ще бъдат завършени по БДС, с луксозно изпълнени общи части.

Сградата предлага и четири етажа офиси – клас А, с различна квадратура и с възможност за обединяване на пространството. При строежа ще бъдат използвани най-съвременни материали, както и иновативни технологии за топло- и шумоизолация, които ще гарантират лукс и комфорт на бъдещите обитатели.
На три подземни нива са разположени 248 паркоместа, гаражи и автомивка, като има и 51 открити паркоместа.

„Оркид Дивелъпмънтс Груп“ е на българския пазар от 5 години и е един от водещите инвеститори в страната, поради което през месец май 2007 г. бе удостоена със Сертификат за „Инвеститор І клас“. Наскоро по време на церемонията „Личност на годината в строителния бранш” компанията взе приз за „Инвеститор на годината”.

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Svilen: 2012-06-16 14:27:32 |

http://www.investor.bg/?cat=0&id=62549 Orchid Developments с 3 млн. евро загуба преди данъци, продава активи

Svilen: 2012-06-16 14:27:32 |

http://www.investor.bg/?cat=0&id=62549 Orchid Developments с 3 млн. евро загуба преди данъци, продава активи

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии