Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

През март се е увеличил обема на неприключилите имотни сделки в САЩ


Обемът на неприключили сделки за продажба на жилища в САЩ през март се увеличил с 5,3%, в сравнение с предходния месец и възлиза на 102,9% се посочва в доклада на Националната асоциация на брокерите в САЩ.

 

При изчисляването на индекса на все още незавършените сделки за продажба на жилища, за 100% се взема средното ниво на показателя през 2001 г., когато Националната асоциация на брокерите за първи път съобщи данни по този показател.

 

В годишните изчисления индикаторът през март е нарастнал с 21,1%.

 

Анализаторите, анкетирани от информационно-аналитичният портал dailyFX.com, очакваха ръст с 3,7% в сравнение с февруари.

 

Индексът на предстоящите сделки за продажба на жилищни имоти, е водещ индикатор за пазара на жилища, и отразява броя на подписаните договори за покупко-продажба на жилищни недвижими имоти, сделките по които не са завършили.

 

Приключването на сделките, обикновено се случва в рамките на 1-2 месеца. Националната асоциация на брокерите в САЩ изчислява приключените сделки по друг индекс или така наречените данни за продажбите на вторичния пазар (настоящите продажби на жилища).
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии