Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

През 2013 г., ще завърши реконструкцията на Медисън Скуеър ГардънНемската строителна компания Hochtief, подписа договор за реконструкция на прочутия спортен комплекс "Медисън Скуеър Гардън" (Madison Square Garden) в Ню Йорк, съобщава АФП.

 

Изпълнител ще бъде компанията Търнър (Turner), която е дъщерна на Hochtief. Съобщава се още, че е предвидена цялостна реконструкция на спортната арена, която е била построена от немски предприемач, преди повече от 40 години. Главната новост ще бъдат двата моста, които ще се изградят над игралната площадка. Това ще позволи на зрителите да гледат мачовете на височина от 21 метра. Също така, ще бъде увеличен броя на входовене към спортната арена и разширени местата за гледане.

 

Инвестициите нужни за мащабната реконструкция не са оповестени. Но анализаторите смятат, че цената ще бъде около 775 милиона долара. Работата се очаква да започне през 2011 г., като строителните дейности ще се извършват само през лятото. Пълната реконструкция ще завърши през 2013 г.

 

Спортеният комплекс Madison Square Garden е построена през 1968 година. В него се провеждат баскетболни и хокейни мачове, бокс турнири и концерти.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии