Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Празнично настроение на Новогодишния бал на НСНИ-Варна

Ето дойдоха коледните и новогодишните празници. Отива си една „по-различна” година, която бе пълна с изпитания за всички, свързани с недвижимите имоти.

По инициатива на Регионалната структура на НСНИ - гр. Варна (Национално Сдружение Недвижими Имоти), се състоя вече традиционния Новогодишен бал на собствениците, мениджърите и брокерите от агенциите за имоти от Варна - членове на сдужението.

За перфектната организация на събитието се погрижиха агенция за имоти „Аблена” - в лицето на собствениците Катя и Мирослав Колева и агенция „Логос”.

Тази година балът се проведен в „Гранд Хотел Димят”. Началото даде Председателя на Регионалната структура - Таня Антонова и Председателя на ФИАБЦИ - Диана Кирова - собственик на агенция за имоти "КИРОВ".

 

Прекрасната обстановка и програмата, пълна с изненади и хубава музика, спомогнаха за доброто  настроение. Всеки от присъстващите получи Коледен подарък и късмет от Новогодишната баница.

Всички показаха, че не са забравили да се веселят. Имаше много игри, наградите за които бяха предоставени от „Имот днес”, „Варненски имоти” и „Позвънете”.

С много веселие, смях и танци участниците в бала изпратиха последните дни на тази година, а за Новата 2010 година си пожелаха да е успешна и мирна, здрава и щастлива!

 

ПОРТАЛЪТ ЗА ИМОТИ НА ВАРНА www.imotdnes.com даде награда, която беше спечелена на томбола от Агенция за имоти "Капитал" Варна
 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАГРАДА

1. Публикуване на всички оферти на агенцията
2. Присъствие на офертите за наеми на главната страница на портала
3. Индивидуален акаунт на всеки брокер
4. Банер във формата за обратна връзка към всяка оферта на агенцията
5. Имиджова статия за агенцията
6. Връзка от главната страница на портала към сайта на агенцията

ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА!

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии