Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Повишава ли работното облекло производителността на строителните фирми във Варна?

Спорихме с мой приятел, че работното облекло повишава с около 30% работоспособността на работника. Бях чел, че работното облекло създава в служителя чувство за съпричастност към фирмата.

Работното облекло се превръща и в малък, рекламен билборд, защото фирменото лого грее върху гърба на якето-така се избиват разходите по покупката му.


Не случайно най-големите фирми в България задължително поръчват печат върху работното облекло, защото те отлично знаят, че служителя ще бъде видян от различни хора.


Докато върши своята работа на строежа – той е в полезрението на преминаващите.
Фирменото, работно облекло предизвиква респект в преминаващите. За тях това означава, че фирмата е грижовна и дисциплинирана към своите служители.


Не случайно войниците и преди 2000 г. и сега са носили и носят униформи, които колкото и грубо да звучи – работното им облекло.
Екипите на спортистите са също работно облекло – как си представяте любимият отбор да излезе на терена и всеки от състезателите да е с различно облекло.


Същото важи и за работните обувки – пуснете служителя два дни с пропускащи влага обувки и ще се лишите от услугите му. И бабите знаят, че най-важно е краката да са сухи и топли. Колко време ще издържите със студени крака и дали ще ви се работи или мислите ви ще визуализират калорифери и климатици?


Статията написах с материали от сайта на Digit-2005 –Производител на униформи, доставка на над 2000 артикула работно облекло, работни обувки, предпазни очила….

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии