Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Появи се ново попълнение в списъка на най-скъпите продавани жилищни имоти в света
На имотния пазар в САЩ пуснаха за продажба ранчо. Исканата цена за имота е 75 милиона щатски долара, по този начин ранчото попадна в Топ 10 на най-скъпите жилищни обекти продавани в света.

 

Ранчото Rancharrah е разположено в близост до град Рино в Невада. Състои се от главна къща с шест спални, с обща площ от 3 340 квадратни метра, няколко къщи за работници, селскостопански сгради и конюшни. Размерът на земята е над 60 хектара.

 

Сегашният собственик на ранчото, син на собственика на верига от хотели и казина, Джон Хари, е придобил имота през 1991 г., и е извършил мащабна реконструкция. По-конкретно, основната къща, която е построена през 1934 г., е била разрушена и заменена с точно копие, съобщава  Luxist.

 

Припомняме, че в края на миналата година, списание "Форбс" направи класация на най-скъпите в света жилищни недвижими имоти обявени за продажба. Най-"евтиният" имот в този списък е на стойност 74 милиона щатски долара. Освен това, през март, един от свръхелитните имоти отиде доста назад в класацията, след като цената му е била намалена от 100 милиона щатски долара на 48 милиона щатски долара, по този начин фермата Rancharrah влезе в Топ 10 на престижния рейтинг.

 

Фотогалерия. Снимки: Luxist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии