Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Отваря врати най-модерният център за забавления във Варна

 

На 22 декември, на последният етаж в Мол Варна, отваря врати „Playground”-най-модерния център за забавления във Варна. С откриването на увеселителния център, Мол Варна ще предложи на своите клиенти една от най-атрактивните зони за забавление в България. „Playground” е едно ново и различно допълнение към вече познатия микс от детски център, кино, боулинг, билярд и казино, които заедно оформят площ от около 5000 кв.м.

„Playground” предлага няколко обособени зони с аркадни игри групирани по видове -състезателни с коли и мотори, летателни симулатори, бойни със стрелба, музикални и детски, живи игри, 4D кино, детска зона, VIP lounge, кафе-бар и зони за почивка. На по-късен етап от реализирането на проекта се предвижда и писта за блъскащи се колички.Нови филми ще радват любителите на 4D киното, което остава на същото място както до сега. 

     За основна подова настилка в „Playground” са подбрани варианти от преработена каучукова гума с цел звуко и светло поглъщане. За постигане на нормални нива на шум игрите са отделени от кафе зоната с параванни прегради облечени с гума от вътрешната страна и с черни огледални повърхности от другата за постигане на визуална дълбочина на пространството.

Преградите са кантирани с метална шина с различно цветово третиране в зависимост от игралното зониране в основни цветове, отговарящи на игралната култура – циан, магента, жълто, синьо, лилаво и зелено. Отделните игри, както и детският кът, са разположени зад цветно декорирани стъклени паравани отговарящи на корпоративната идентичност на заведението.
 


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии