Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Откриха хотел „Оазис” във варненската РивиераС изискан коктейл и софт джаз официално беше открит най-новият хотел във Ваканционен клуб Ривиера – „Оазис”. Построен през 1956 г. като правителствена резиденция тази година след цялостно реновиране, хотел „Оазис” отново отваря вратите си за гости.

Хотелът предлага на посетителите си 5 стаи и 15 апартамента, 2 от които са с просторни тераси над самия морски бряг. Разполага също така с лоби-бар, зала за бизнес срещи, спортен и уелнес център със сауна, парна баня и джакузи. Акцент на хотел „Оазис” са средиземноморският ресторант La Terrassе и infinity-басейнът, който почти се слива с морето. Цялостното реновиране продължава над година, а повечето мебели и аксесоари са от Белгия, Италия и Холандия.

За доброто настроение на всички присъстващи се грижеше джаз формацията Music Session.

„Откриването на хотел „Оазис” е истински празник за всички нас. Горди сме да посрещнем гостите си в напълно обновена и модерна обстановка и да им предложим най-високи стандарти на обслужване”, сподели управителят на хотела г-жа Анелия Василева.

„Реновирането на хотел „Оазис” започна преди повече от година и приключи тази пролет. С оглед на икономическите условия и настъпващата в бранша криза ние имахме две възможности – да отворим хотела или да изчакаме. Ние избрахме първата. Имаме много добър продукт и дори в трудни времена добрият продукт е ценен. Опитахме се да направим най-доброто за хотел Оазис, а именно да привлечем професионален екип, за да можем да предложим идеално обслужване и храна. Оазис е елегантен и изискан, а и притежава чудесна локация. В края на сезона нашите клиенти ще ни подскажат дали сме били прави да направим тази смела крачка, откривайки хотел Оазис”, допълни г-н Тони Бурфус, генерален мениджър на Ривиера АД.


Анелия Василева е преминала професионални стажове в Holiday Inn Paris и Holiday Inn Nice. През последните няколко години тя се занимава основно с Project Management на хотели, който обхваща всички етапи от реализирането на даден обект – от идейния проект през изграждането на концепцията, обучението в стандартите на работа до предлагането на пазара.

Тони Берфус е роден в Монтрьо, Швейцария. Притежава дипломи по готварство, сладкарство и хотелиерство. Професор е по Food & Beverage Management и Hotel Management. През годините г-н Берфус е работил в редица пет звездни хотели по цял свят, бил е и консултант на редица големи международни сделки и е заемал поста генерален директор на хотели в Швейцария, Великобритания, Бразилия, Аржентина, Чили, САЩ, Португалия, Испания, Египет и Турция.
Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии