Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

От Форбс (Forbes), назоваха името на най-богатият човек в света през....2014-таАмериканските анализатори на авторитетното списание "Форбс", прогнозираха името на най-богатият човек в света през.....2014 година. Оказва се, че това ще е индийският бизнесмен Мукеш Амбани (Mukesh Ambani).

 

В близко бъдеще Амбани, който заема поста председател на борда на директорите, а така също е управител и главен собственик на Reliance Industries, ще увеличи своето богатство до 62 милиарда долара.

 

Към днешна дата, класацията на най-богатите хора в света, се води от мексиканеца Карлос Слим, с личен капитал от 53,5 милиарда долара. Но експертите прогнозират, че той ще напусне почетното първо място, заради нестабилната обстановка в родната му страна.

 

В тройката на лидерите милиардери са още Бил Гейтс и Уорън Бъфет. Но американските анализатори на „Форбс”, засега не се решават да правят прогнози за тяхното финансово бъдеще.

 

Според последните данни, САЩ се превърна в лидер по брой на богати хора, цели 403 участника в класацията. Следва Европа, където има 248 милиардери и Азиатско-тихоокеанския регион с 234 милиардери.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии