Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Обновения дизайн на суши бара Фуджико (Fujiko) в хотел "Байкал Плаза" в Улан Уде

 

Новата концепция на суши бара Фуджико в Улан Уде, бе представена от дизайнерите на компанията ANO Art People Group. Основната идея е да се направи нетрадиционен японски суши бар, като за целта са използвани необичайни и модерни мотиви. Точно както в най-яркия район на Токио – Гинза, където се осъществяват най-странните и луди архитектурни идеи. Дизайнерите са се опитали да се отдалечат от интериора на класическия японски ресторант.

 

 

 

Ето защо, основния материал, а именно естествения камък, е огрян от ярки цветове. Тъй като използва дялове огледално ролетни врати. Таванските греди са боядисани в ярки цветове. Първоначално според  проекта е била създадена VIP-стая със снимки на картата на метрото в Токио. По отношение на мебелите и декоративните елементи са били използвани максимален брой минималистични конструкции за постигане на лекота в интериора.

 


 
Редакционно пояснение: Улан Уде е град в Руската Федерация. Разположен е в Източен Сибир и е столица на Република Бурятия, която е част от федерацията.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии