Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Нов сайт на Агенция Имоти Варна

Агенция Имоти Варна увеличи с още един мрежата си от сайтове за имоти.

 

Сайта ще работи под домейн www.imoti-varna.bg

 

След като агенции от Варна и София се опитаха да привлекат клиенти, използвайки домейни, които съдържат imoti-varna, собственикът на Агенция Имоти Варна без проблеми убеди регистранта Регистър.бг в правото си да ползва домейна.

 

Сайта ще съдържа полезна информация за пазара на имоти във Варна. Ще присъстват полезни съвети за продавача и купувача.

 

От сайта директно се посещават и конкретни категории имоти: Апартаменти, Бизнес имоти, Наеми... Целта е потребителя винаги да е на един клик от полезната аналитична и офертна информация.

 

Така Агенция Имоти Варна затвърждава водещата си позиция в "имотното" интернет пространство и заявява още по-голямо желание за качествено обслужване на клиенти.

 

Собственикът на Агенция Имоти Варна г-н Матев е известен с коректното си отношение към всички клиенти и не случайно девиза на Агенция Имоти Варна е: "Нашите клиенти получават най-доброто!"

 

Новият сайт, както и останалите три сайта на Агенция Имоти Варна е създаден с помощта на Танграм медиа ООД Варна. Рекламната агенция е специализирана в създаването, поддръжката и оптимизацията за google на сайтове от сферите имоти и строителство. Порталът за имоти на Варна imotdnes.com е собственост на Танграм медиа ООД Варна

 

Посетете новият сайт на Агенция Имоти Варна тук!

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Брокер: 2012-06-16 14:27:32 |

Сайта е добър. Добър дизайн и същевременно изчистен. Удобен е!

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии