Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Николай Апостолов е новият председател на Общинския съвет във Варна

Днес 28.04.2010 година в зала „Пленарна” на Община Варна, се проведе сесия на Общинския съвет-Варна с една единствена точка-прекратяване пълномощията на досегашния председател, арестуваният Борислав Гуцанов и избор на нов председател. Председателстващ сесията бе Неделчо Михайлов, а гласуването  тайно.

 

За предсрочното прекратяване на пълномощията на Борислав Гуцанов Гуцанов като председател на Общинския съвет гласуваха 39 съветници.

 

 

Резултатът от гласуването:

 

- 36 общински съветници гласуваха „За” предсрочното прекратяване на пълномощията на Борислав Гуцанов Гуцанов като председател на Общинския съвет Варна.

 

- един общински съветник гласува „Против”.

 

- един общински съветник гласува „Въздържал се”.

 

С този резултат от гласуватето, се сложи край на председателстването на Борислав Гуцанов Гуцанов.

 

За нов председател на Общинския съвет във Варна бе издигната кандидатурата на общинския съветник Николай Николов Апостолов, той е роден през 1964 г., с висше военно образование, в момента е  и районен председател на ПП „ГЕРБ” в Район „Младост” на град Варна.

 

Отношение към кандидатурата на Николай Апостолов изразиха-предложилият го Димо Стоев, както и общинските съветници Веселин Марешки, Стелиян Севастиянов и Янко Станев.

                                                                                                                                                                         

Номинираният за председател Николай Апостолов, благодари на останалите общински съветници за оказаното му доверие и обеща „ще работя открито, честно и прозрачно, в името на интересите на варненската общественост”.

 

За избор на нов председател на Общинския съвет във Варна, гласуваха общо 39   общински съветници.

 

Резултатът от гласуването:
 

 

Всички присъствали 39  общински съветници гласуваха  „За”, Николай Апостолов да бъде новият председател на Общинския съвет във Варна.
„Против” и „Въздържали се” нямаше.

 

След това гласуване, Общинския съвет във Варна, официално има нов председател в лицето на Николай Николов Апостолов. Да му е Честито.

 

Петко Литов
Imotdnes.com
litov@imotdnes.com
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

VIKI: 2012-06-16 14:27:32 |

ЕЙ ГОЛЕМИ ПОМИЯРИ В ТАЗИ ОБЩИНА ,НО НАЙ-ГОЛЕМИЯ Е СТОЕВ НЕСЬМНЕНО!

Гуцан Гуцанов Бориславов: 2012-06-16 14:27:32 |

Днес в 20 години от вестник ДУМА!!! Да живее комунизма, да живее България. Бях на митинга и очаквах г-н Гуцан Гуцанов да дойде ама не дойде. Разбрах от другарите на митинга, че бил арестуван за автобуси. Абе то едно време само брички се движеха, сега само нови автобуси и пак недоволни. Да пуснете дръгаря Гуцан Гуцанов за да не ви пусне той :) Айде да живей социализЪма , реализЪма и скара бирЪта

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии