Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

НАЙ-НОВИЯ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС ВЪВ ВАРНА

ЗАПОЧВА СТРОЕЖЪТ НА НАЙ-НОВИЯ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС С
 ЖИЛИЩНИ И ОФИС СГРАДИ ВЪВ ВАРНА

Varna One ще предлага апартаменти и офиси в най-бързо развиващата се зона на града

Комплексът Varna One е първият проект на израелската фирма B.S.R Europe във Варна и третият на територията на България. Той ще бъде разположен в западната част на града - на бул. „Владислав Варненчик”, на три километра от центъра на града.

Проектът ще бъде изграден на площ от 74 421 кв. м и ще се състои от три обособени зони – една западна и две източни. Шест офис и пет жилищни сгради, както и два хипермаркета ще оформят най-новото, модерно и престижно място за живеене и работа във Варна. Офис комплексът ще бъде разположен в западната част от терена. Бизнеспартньорите и гостите на комплекса ще могат да отседнат в луксозен хотел, ситуиран на главния булевард. Затвореният жилищен комплекс ще бъде разположен на по-голямата част от източния парцел, в близост до офис сградите. Двата комплекса ще бъдат разделени от частен път. Хипермаркет и супермаркет от реномирани вериги ще придадат на новия квартал завършен вид. Те ще бъдат изградени на източния край на парцела.

Инвеститорите от B.S.R Europe са сигурни, че Varna One ще бъде атрактивно място за живеене и за работа поради многобройните удобства, които предлага. Луксозните апартаменти, построени съгласно всички европейски изисквания, просторните залени площи, удобните магазини, близостта на търговските центрове и детската градина гарантират комфорта на живеещите в комплекса. Това, което ще привлече варненските бизнесмени, са функционалните офис сгради, предлагащи офиси клас „А”, подземният паркинг и бързият достъп до центъра на града, до автомагистралите до София и Бургас, както и до Летище Варна.

Най-голямото предимство на Varna One е, че предлага луксозни офиси и жилища, които варненската средна класа може да си позволи. Инвеститорите от B.S.R Europe ще консултират своите клиенти при избора на най-удачен вариант за ипотечно финансиране на тяхната покупка.

Официалното представяне на проекта ще се състои на специална пресконференция в края на месец октомври 2008 г. във Варна.

Проектът Varna One ще бъде реализиран от компания B.S.R Varna. Партньор на B.S.R Europe за този проект ще бъде Edmond de Rothschild Real Estates (EDRRES).


 Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии