Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Най-новата версия 8.5 на Lotus Sametime достъпна за сваляне на 22 Декември 2009 г.


Дългоочакваната версия 8.5 на Lotus Sametime е вече анонсирана и ще може да бъде свалена като Коледен подарък за всички Lotus Sametime потребители на 22 Декември 2009 г.

Обявени още в началото на тази година, новият Sametime 8.5 клиент и стаята за срещи, ще предоставят на потребителя нов начин за комуникация, нови преживявания и още по-широки възможности за съвместна работа.

Общите промени в Lotus Sametime 8.5 включват:

• Стартиране на онлайн среща директно от Lotus Sametime клиента. Добавяне на нови участници посредством „drag-and-drop”. Приемане покана за среща с едно кликване;
• Без нужда от Java при стартиране на онлайн среща;
• Улеснена резервация на срещи, постоянни стаи за срещи;
• Още по-добра интеграция с Lotus и Microsoft продуктите;
• "Meetings plugin" за Sametime клиента;
• Поддръжка за Apple iPhone и подобрения за Blackberry и Windows Mobile мобилните устрайства.

Стаята за срещи е с нов потребителски интерфейс и редица подобрения. Подобренията в стаята за срещи са насочени както към крайния потребител, така и към ИТ мениджърите.

Крайните потребители могат да се възползват от: по-бързо стартиране на онлайн срещи, по-високо качество при споделяне на приложения и публикувани презентации; подобрения в качеството на видеото; подобрения в записа на срещите (прегледът на записа става в стандартен MPEG формат); подобрения в инструментите за презентиране, библиотека на онлайн срещата за събиране на нужните материали.

Новите подобрения за ИТ мениджърите са свързани с повишаване качеството и надеждността на онлайн срещите. Сред новостите са: достъп до стаята за срещи от всички участници; по-ефективно използване на пропусквателната способност (Bandwidth); подобрения в качеството на свързаността (HTTP/HTTPS свързаността заменя T.120); по-лесно преодоляване на защитните стени; възможности за надграждане; по-висока защита на информацията по време на онлайн среща.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии