Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Най големият хотел в Ирландия - обявен в несъстоятелностНазначиха принудително служебно управление (администриране), на най-големия хотел в  Ирландия. Тази мярка се прилага при обявяване в несъстоятелност.

 

Четиризвездният комплекс Citywest Hotel, е разположен в близост до столицата Дъблин, състои се от 1712 стаи, две голф игрища, два конферентни центъра и вертолетни площадки. Тук многократно са провеждани мащабни културни и масови мероприятия.

 

Както пише The Irish Times, слухове за финансови проблеми на собственика Джим Мансфийлд, имаше отпреди, но самия той ги отричаше. В края на миналия месец, Мансфийлд  обяви, че възнамерява да продаде пакет от акциите на една американска компания, за един милиард евро.

 

Но сделката не се състоя и правата върху обекта бяха предадени на банката Bank of Scotland.  Банката на свой ред, възложи на избрана от нея компания управлението на хотела. Задачата на тази компания е да реорганизира дейността и структурите на хотела, с цел подобряване на финасовото състояние.

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии