Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Наетите офиси в САЩ са нараснали с 30% през първото тримесечие на 2010 година
Обемът на наетите офис площи в бизнес центровете в САЩ, се е увеличил с 30% през първото тримесечие на тази година, в сравнение със същия период на миналата година, достигайки до 1,242 млн. кв. м, според статистически доклад на консултантската компания "Cushman & Wakefield".

 

В него се посочва, че през последната година, наемодателите също са се активизирали, това е довело но намаление на цените на наемите, но независимо от всичко, броят на незаетите площи продължава да расте.

 

"Броят на свободни офиси в страната се е увеличил през първото тримесечие, макар и с по- бавни темпове, в сравнение със същия период на миналата година", е отбелязано в проучването.

 

В доклада се посочва, че през първото тримесечие, 15% от офис площите в САЩ са осдтанали свободни (незаети). Най-много незаети офис площи има в Силиконовата долина на щата Калифорния, 23,1% от тях са останали празни през първото тримесечие на 2010 година.

 

Въпреки това, експертите от компанията констатират засилване на пазара след достигнатото  дъно през 2009 година.

 

"Темпът на нарастване на свободните офис пространства определено се забавя", е становището на експертите изразено в доклада.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии