Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Музикалният идол Брус Спрингстийн продаде едното от двете си имения
През май миналата година, Брус Спрингстийн, един от музикалните идоли на американците, купи едноетажна къща в гр. Уелингтън, щата Флорида, за 3,1 милиона долара. Къщата на певеца е в район, където традиционно се уреждат любителски състезания по езда. Няколко месеца по-късно, той си купи втори дом, в съседство до неговия за сумата от 4,6 милиона долара.

 

Съвсем наскоро, първата къща на Спрингстийн беше предложена за продажба, за сумата от 3,95 милиона долара и буквално тази седмица бе продадена, но със значителна отстъпка.

 

Много хора по света знаят кой е Брус Спрингстийн. Той е легенда на американската популярна музика, певец с мъжествено лице и не по-малко мъжествен глас, с продадени над 120 милиона албума в целия свят.

 

Брус Спрингстийн двадесет пъти е получавал наградата "Грами" ("Gremi"), два пъти e награждаван с наградата "Златен глобус" и един път е носител на наградата на Американската академия за музика.

 

Спрингстийн и съпругата му Пати Скиалфа закупиха не едно, а две имения на едно място, защото дъщеря им е силно увлечено по конния спорт и искаше да живее на място, където може и да тренира езда.

 

Имението което бе продадено е в средиземноморски стил. Разположено е върху площ от около 27 хектара, фасадата на къщата гледа към езерото, дворът е облицован с италиански мрамор, също така има и плувен басейн с джакузи и вана. Самата къща е 731 квадратни метра, с пет спални и седем бани.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии