Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Модерен комплекс откриха във Варна

Наскоро бе въведен в експлоатация комплекс “Билла” във варненския квартал “Възраждане”. Инвеститор и изпълнител на обекта е варненската фирма “Спедстрой” ЕООД.

 

Изграждането на комплекса стартира през април 2008 г. върху имот с площ 4784 кв. м. Разгънатата застроена площ на обекта е около 20 000 кв.м,
като над 11 000 кв.м от тях са за жилища.

 

Комплексът е със смесено предназначение. Освен апартаменти включва също офиси и търговски помещения. Част от тях са разположени на ниво кота 0.00. Освен голям хипермаркет на веригата “Билла” са предвидени банков клон, кафене, фризьорски салон и разнообразни бизнес помещения. Те са с обособени отделни входове, чийто достъп е от външната страна на кооперацията. Общата площ, която заемат търговските и офисните помещения в комплекса, е около 8000 кв.м. На останалите 11 етажа от сградата са разположени общо 163 апартамента. Големината им варира от 47 до 113 кв.м чиста жилищна площ и са обособени като гарсониери, двустайни и тристайни апартаменти.

 

Офисите и апартаментите се издават с поставен гранитогрес на терасите, входна метална врата, вътрешни интериорни врати, външна петкамерна PVC дограма и т.н. Цялата сграда е изолирана с фибран и силикатна мазилка.

 

За живеещите в комплекса и неговите посетители са обособени общо 252 паркоместа. От тях 82 са подземни и 170 надземни.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии