Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Многофункционални комплекси 2010: Търговски Център Галакси, град София

 

 

 

инвеститор:
Сид Строй АД

 

архитект:
АРТЕ-М ООД, Здравко Младенов

 

изпълнител:
Стройинвест България ООД

 

конструктор:
Ганчо Колев

 

адрес:
София, бул. Шипченски проход №18
            

 

Galaxy Trade Centre е многофункционален комплекс включващ офисна, търговска и жилищна част с раздвижена архиктектура и отлични конструктивни решения. Той съчетава архиктектурата на съвременния град, модерен комфорт и забележителна панорама. В изграждането и обзавеждането на сградата са използвани материали, който създават уюта и подчертават авангардния стил на центъра. В изграждането и обзавеждането на сградата са използвани материали , който създават уюта и подчертват авангардния стил на центъра. Инфраструктурата включва пътища, алеи, кътове за отдих, паркинг, подходящо озеленяване. В пространствено отношение проектното решение за сградата хармонира с динамичното и модерно развитие на град София, като запазва градоустройнствените подходи. Обемите са изчистени и семпли. Леката динамика създава асоциация за ефирност и отвореност на сградата.
Посещението на Galaxy Trade Centre e наистина удоволствие. Търговският център е проектиран да привлича потребителите и ги изкушава да открият всички възможности за забавление и пазаруване.

 

Търговската част е устроена на три нива: партер, 1-ви сутерен и 1-ви етаж, предлагащи микс от наематели, предлагащи международни и български търговци. Всички обекти са просторни и атрактивни, напълно климатизирани с широки коридори и добре структурирана система за упътване на клиентите, с цел пазаруването да се превърне в удоволствие. Към търговския център за осигурени два подхода: Централният вход към търговската част е разположен откъм кръстовището на бул. „Шипченски проход” и ул. „Николай Коперник”; Източен вход от ул.”Николай Коперник” .

 

Двата подхода се събират в централното фоайе, през което посредством ескалатори е осигурен достъпа до 1-ви сутерен и 1-ви етаж на центъра. Достъпът от двете подземни паркингови нива до търговския център е осигурен чрез два просторни и комфортни асансьора. В съответствие с всички европейски изисквания е осигурено и максимално удобство за хората ж неравностойно положение. В средното публично пространство са разположени малки търговски обекти, кафенета и бърза закуска. Усещането за пространствена широта на интериорното пространство се постига с двете емпорета на ниво +4,50м., както и осветяването им с оберлихт. Дизайнерите на „Galaxy Trade Centre” използват само най-добрите елементи за да създадат прекрасна атмосфера в търговския център – мрамор, дърво, стъкло.

 

Друга основна функция на центъра, представлява развитата административна офис сграда, разположена в северната част . Главният и вход е ситуиран на бул.”Шипченски проход” подчертан като основен композиционен елемент на сградата със стъклена маркиза над главния вход, както и два панорамни асансьора във входното й фоайе. От ниво + 8.18м. до ниво + 29,95м. Са разположени 63бр. Офиси със собствени санитарни възли с площ 8989,50м2. Офисната част предлага всички необходими условия за бизнес срещи. За модерните и удобни условия за работа допринасят осигуреното структурно окабеляване, СОТ , видео наблюдение, интернет, телефонизация, климатизация и вентилация с климатична инсталация.

 

Многофункционалния комплекс включва 120 апартамента, разположену в три жилищни секции, с различна големина и изложение.

 

Комплексът разполога с удобен паркинг с капацитет 300 паркоместа, които да задоволят нуждите на посетителите и обитателите на сградата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Манова: 2012-06-16 14:27:32 |

Предлагате ли 3 стайни апартаменти с кухненски бикс+трапезария+хол, 2 спални с дрешници към тях,склад или мокро помещение, 2 бани с WC или 1 баня с WC и 1 WC? Благодаря

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии