Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Многофункционални комплекси 2010: Сентрал пойнт, град Варна

 

 

инвеститор:
Каргоекспрес Неделчев Димитров АД

 

архитект:
ПроинПлюс Ад - арх.Инга Данчева, арх.Даниел Вълканов

 

изпълнител:
Комфорт ООД

 

конструктор:
Таню Димитров и Партньори АД - инж.Таню Димитров

адрес: Варна
          

 

„Central Point” е модерен бизнес и жилищен комплекс, разположен в сърцето на административния, финансов и културен център на град Варна. Проектът е изпълнен с висококачествени материали и иновационни технолигии, покриващи всички изисквания за екологосъобразност, ергономия и енергийна ефективност. Сградата предлага подземен паркинг, два входа с контрол на достъпа, 24 часова охрана и професионална поддръжка на общите помещения. „Central Point” е ситуиран в идеалния център на град Варна на ъгъла на бул. “8-ми Приморски Полк” и ул. „Георги С. Раковски”, срещу сградата на Община Варна. Морската градина, плажът, пешеходната алея и разположените на нея търговски обекти са само на няколко метра разстояние от Вашия нов офис или жилище в „Central Point”.

 

Предимство за бизнес наемателите е непосредствената близост на комплекса до всички банкови, юридически, държавни и административни институции в града. Комплексът „Central Point”предлага и бърз достъп до главните пътни артерии, водещи към летище Варна, северните и южните курортни комплекси и магистралите Варна- София и Варна- Бургас.

 

Сградата е разделена функционалнo на четири основничасти. Първите две са: подземен паркинг на три нива с осемдесет паркоместа; партерен етаж, включващ търговска част, ресторант кафе-бар и банков офис. Тези функционални части осигуряват лесен, бърз и удобен достъп до Сградата, както и комфорт и спокойствие на собствениците, наемателите и посетителите на Комплекса. Офис площите в Сградата са разположени на първите пет етажа и се предлагат в разнообразие от големина и разпределение, което дава възможност за богат избор, съобразен с необходимостта за оптимални бизнес решения.

 

Над офисните етажи са разположени пет жилищни нива с просторни панорамни апартаменти, обособени с отделен вход, асансьор и стълбище. За комфорта на всички пребиваващи в Комплекса е осигурена висококачествена поддръжка на Общите части и съоръжения.

 

Достъпът до Сградата и отделните части се контролира от професионална система за сигурност като офисната и жилищната част имат различен пропускателен режим, поради функционалните разлики. Подходът към всяка една част в Сградата е съобразен със специфичните изисквания за хора в неравностойно положение. Всички помещения в „Central Point” разполагат със: специално проектирана вентилация, климатизация и отопление, ел. инсталации и комуникации. Стандартното оборудване на

 

Сградата включва още: луксозно изпълнение на санитарните и общи части, подови настилки от висококачествени паркет, гранитогрес и мокет. Добрият дизайн, изчистените линии и локацията, придават самочувствие на всеки един ползвател на Сградата. „Central Point” предлага както висок стандарт за бизнес имидж, така и красиви гледки за любителите на нощна Варна, Черно море и морският парк.

 

 

 

 

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии