Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Места за сядане тип "тичинки" от Лучано Падани и Анжело Перверси

 

Когато приемат в офиса си партньори, клиенти или гости, добрите ръководители се опитват да създадат за посетителите максимално комфортна обстановка за общуване, което пък е предпоставка за по ползотворно сътрудничество в бъдеще. Сигурно затова на рецепциите, фоайетата и конферентните зали, са поставени  удобни пейки, столове, масички с вестници и списания, а дори и телевизори с видео плеър. Миланските дизайнерите Лучано Падани и Анжело Перверси, не отдавна предложиха своите виждания за идеалните офис мебели, под наименованието I-Lari.

 

Столовете, или по-точно системата от седалки I-Lari, освен, че са модерни и много удобни, могат да се нарекат и модулни. Отделните компоненти на системата могат да се местят, да се съчетават и да се оформят като дивани, столове, отделни табуретки, както и като цели комплекси от кръгли, квадратни или многоъгълни форми.

 

 

 

Специално внимание следва да се обърне на облегалките на тези компонети за сядане. Облегалките са дълги, изтъняват към върха и приличат на тичинките на цвете, особено когато седалките оформят кръг, поставени една до друга. Да се стои само на една седалка не е много удобно, но като се съберат и се оформи тичинката на цвете, вече става удобно.

 

 


Този проект, е един от многото интересни проекти на сдудиото Pagani & Perversi.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии