Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Мебелна колекция „модерни италиански”

Любимите класически и модерни теми характерни за музиката и обзавеждането се нуждаят от специално отношение. Колекцията, която обединява тези две основни направления в мебелния дизайн носи  името “модерни италиански”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Италия, е люлката на мебелната култура. Особеностите на истинския италианския стил са във взаимното допълване на отделните части, и като цветове и като форми. За целта се използва естествен дървен материал, лак и лъскави повърхности, богато оборудване ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В сърцето на мебелите от поредицата "модерни италиански" - е панелът „Tamburato "с дебелина 36 мм. Панелът „Tamburato " е по-дебел, отколкото другите които се използват в производството на мебели от ПДЧ плоскости, но  вътрешната му пита го прави   много по-лек и по-здрав. Тези панели са любим материал на италианските дизайнери, използването им дава възможност за направата на широки врати люлка, големи открити рафтове и стелажи, което съответства на модерните европейски тенденции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уникален е  и барът "Telaro", използван в серията от "модерни италиански", за производство на стелажи и фронтови рамки. Той е изработен от внимателно подготвен и сух дървен материал и завършва с фурнир. Технологията елиминира възможността за деформация на структурата, поради липса на напрежение върху  дървения  материал и е изключително свидетелство за здравина.


Всички цокли, корнизи и арки, които красят, както и ръбовете и изпъкналите фасади са изработени от естествен орех.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии