Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Мебелен салон „Арт Хоум” Варна - коледно намаление!

С настъпващата зима темата за топлината в дома неизменно придобива актуалност. Традиционно тя се свързва с игривия огън в камината, меките завивки и богати килими. С отдавна настъпилата икономическа криза обаче, темата за топлината в душата остава на все по-заден план.

Мебелен салон „Арт Хоум” Ви предлага „нетрадиционен” подход за това как да съхраним топлината на слънчевите дни и усещането за романтика и жизнерадост на отминалото лято и в същото време да подарим частица от това усещане на някой в нужда.

Една от тенденциите в интериора, която не губи своето значение през вековете, е присъствието на декоративни аксесоари от естествени материали – масивно дърво, камък, бамбук, ратан и кожа.

Още от края на 19-ти и началото на 20-ти век наличието на екзотика в интериора става изключително популярно и се възприема като непосредствено доказателство за интересния начин на живот на домакина и свидетелство за неговия необичаен и изтънчен вкус. В наши дни все повече се налага мнението, че стилът, който използва източни мотиви и максимално приближени до природата материали, е изключително подходящ за обзавеждането на дома в големия град. В подобно пространство човек може да намери покой и равновесие.Мебелен салон „Арт Хоум” Ви предоставя възможност да дарите любимия човек с частица от този покой и топлина, като се възползвате от невероятните ни Коледни предложения и същевременно да зарадвате някой, на който екзотиката му е последната грижа.

Купете ръчно нарисувана картина, каменна статуетка или декоративна лампа, а ние заедно с Вас ще дарим половината от сумата за каузите на “Българската Коледа”. Всеки наш клиент закупил декоративни аксесоари на промоционални цени ще намери своето име в списъка с дарителите публикуван на нашия сайт.

За хората с добри сърца – www.arthome.bg

Варна, ул. Д-р Железкова 42 А.

Очакваме Ви!

 
 

 

Още предложения:

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии