Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Марешки прави VIP поликлиника в пощите


Вторият и третият етаж на варненската Централна поща ще бъдат превърнати в модерна частна поликлиника. Същото ще се случи и с част от площта на пощенския клон в район „Аспарухово“. В дъното на трансформацията стои аптечният бос Веселин Марешки.  Той е потвърдил пред пред медиите , че е в ход сделка за купуването на части от двете сгради, която все още не е окончателно приключила. Обект на сделката е само собствеността на БТК. Частният телеком притежава сградите в съсобственост с държавната „Български пощи“ ЕАД.

За дейността на пощенските служби ще бъде оставено необходимото пространство, но останалата част от тях вече ще е здравно заведение, уточнил Марешки, който е собственик на поликлиника в район „Младост“. По негови думи бъдещите здравни заведения ще бъдат оборудвани с модерна апаратура и ще предоставят качествени здравни услуги.  Веселин Марешки имал идея  да отвори частна поликлиника и във „Владиславово“, но не е съобщил дали вече е намерил подходящо помещение. В тайна остава и стойността на сделката за пощенските клонове.

От БТК отказали да коментират сделката. „Български пощи“ е собственик на помещенията, които използва, и никой не може да принуди институцията да се премести, заявили от Министерството на транспорта, предавайки думите на главния изпълнителен директор на „Български пощи“ Енцислав Харманджиев. Сред персонала има притеснения, че Марешки ще накара служителите да освободят половината фоайе, където е съсредоточена основната дейност на пощите. Това обаче се оказа кьорфишек.
Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии