Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Майкъл Капустин се завърна

В канадски сайтове открихме интересна информация със заглавие: "Завръщането на Българския пленник". Става дума за скандално - известния в България Майкъл Капустин, свързан с пирамидата "Лайф Чойс Интернршънъл". Интересно е, че в информацията не се споменва за пирамидата.

55 годишният жител на Пентинктон (Британска Колумбия) Майкъл Капустин завил, че срещата с неговия син Никалъс, който в момента е на 16 год. – е вторият най-щастлив момент в целия му живот. Първият бил раждането на сина му.


Споменава се, че Капустин е прекарал 12 години в България където бил обвинен в престъпления, които по неговите думи не е извършил.


Известен е факта, че през 1994 г. Майкъл Капустин е заподозряз за измами - донесли на на негови клиенти загуби в размер на 4 млн. долара. Споменава се, че Капустин не се признава за виновен и първоначално съдът го оправдава. Следва обжалване на прокурора и следва осъдеителна присъда.
Разследването продължава с информация, че прекарал 5 г. в предварителния арест е осъден да излежи още седем. По време на пребиваването си в Канада Капустин споделя, че условията в българските затвори са най-занижените показатели за живота на всеки човек.

Хвали се, че бил освободен, когато подкупил с 20 000 долара чиновник – без да споменава заемания пост. След като получава парите – чиновникът лично се заема с процеса и контрола по освобождаването на Капустин. Стига до там да му съдейства да напусне безпроблемно територията на България.

Капустин споделя, че първия ден от престоя в Канада прекарва със семейството си, наслаждавайки се на разходки из Ванкувър.
„Ще гледам да хапна още поне три пържоли, преди жена ми да ме застави да избягам” – шегува се щастливия емигрант.

 


 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии