Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Лизинг: "По мярка" на клиента финансират покупката на дом в In Green Residence


Гъвкави схеми на финансиране, които свеждат до минимум риска и гарантират рентабилност на всички нива на инвестицията в  жилищния комплекс In Green Residence, в софийския квартал Симеоново, предлага Иморент България, съобщиха от лизинговата компания.

Бъдещите обитатели на комплекса в полите на Витоша ще имат възможност да изберат схема, която да отговаря на специфичното им търсене и потребности.
Клиентите ще трябва да внесат 15% от стойността на апартамента по сметка със специално предназаначение, което ще бъде гаранция за техния интерес. Останалите 85% ще бъдат заплатени при получаване на готовото жилище. Инвеститорът ще предложи схеми на дългосрочно кредитиране с местни банки за изплащането на жилищата.
 

„In Green Residence е комплекс, чиято основна цел е да гарантира максимален комфорт за обитателите си от гледна точка на локация, качество на използваните материали, усвояване на общите площи и управление на собствеността. „Ние от Иморент, от своя страна, гарантираме рентабилността на инвестицията и прозрачност на договорите и сделките, за да предоставим завършен продукт, отговарящ на нуждите и критериите на специфична група от клиенти”, коментира Милен Петров, управител на компанията.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии