Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Как да предложа имот за продажба във Варна?

В момента, в който ви мине тази мисъл, се пригответе за разход на време.

Публикуването в сайтове и портали на безплатната ви обява, ще заплатите с изгубеното време и с гледането на рекламни банери.


Предполагам ще си купите вестник ПОЗВЪНЕТЕ, но от години не съм си го купувал и нямам идея дали има безплатни обяви по телефона. Не съм сигурен и дали Варненски имоти излиза, но така или иначе там няма безплатни обяви или поне нямаше, защото не съм го купувал от няколко години.


Ще кажете и на познати, половината от които ще ви разубеждават, друга част ще ви дадат ценни съвети как да продадете, трети ще ви кажат да се обърнат към агенция. Между другото това ви съветвам и аз.


Агенцията работи и с други агенции като обменят информация.


Агенцията ще рекламира имотът ви безплатно. Да, при сделка ще платите 2,5-3%, но това е нищо с времето и нервите, които ще изгубите.


Ако застанете сами на „бойното поле” и започнете да предлагате имота, ще започнат да ви звънят стотици агенции и самостоятелни брокери, които си набавят оферти за продажба. Ако се доверите на една агенция – ще ви звънят само от там.


Агенцията ще се бори вместо вас за по-висока продажна цена по простата причина, че печелят процент.


Агенцията за имоти ще ви доведе на оглед потенциални купувачи. Ако сами предлагате имота, ще искат да идват всякакви, а защо не и крадци. Как ще разберете, че идват да оглеждат не имота, а достъпа до него и какво интересно има?


Сега ще попитате: „Каква е гаранцията, че агенцията за имоти няма да ви докара крадци” – отговарям: Агенциите за имоти с опит имат дългогодишни клиенти, които препоръчват други клиенти и така се получава една система от проверени хора.


Обявата ви като самостоятелен играч е все едно да застанете на покрива на блока и да започнете да крещите: „Търся си белята!!!”


Ивайло Манахов

 

Нямате агенция?
Пишете коментар и ще ви намерим :)

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии