Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Как да направите имота по-привлекателен за потенциални купувачи и наематели? – Втора част

Продължаваме от предния път с няколко практични съвети и идеи, които ще ви бъдат от голяма полза, когато подготвяте жилището си за оглед , с цел продажба или отдаване под наем. Те ще ви гарантират по-доброто представяне и повече хора ще искат да се възползват от вашата оферта.
 
 
1.След като се погрижите за входа и стълбището в блока, отделете време и за чистота в апартамента.
Много  е важно, когато водите хора на оглед,  жилището да е чисто.Предварително го изчистете добре, премахнете праха от мебелите и гледайте да няма нищо разхвърлено и не на място. Проветрете добре жилището, за да не се задържа лоша миризма. Създайте приятна атмосфера , за да пожелаят хората да го купят или наемат. Помислете си какво друго можете да направите, за да увеличите шанса си за успешна следка. Например можете да поставите ароматизори в помещенията, да сложите цветя и хубава покривка върху масата – тоест да внесете уют и комфорт в апартамента. 
 
 
2.Приберете част от личните си вещи.   
В продължение на дълго време вие сте живели в този апартамент и сте го подредили така , че да се чувствате приятно и уютно и сте се постарали да го превърнете в кътче, където да релаксирате и да си почивате. Но сега, когато е настъпил моментът  да го продадете или дадете под наем, е важно да приберете част от личните си вещи като снимки, сувенири, дрехи,козметика и т.н. Освободете повече място в апартамента по рафтовете, библиотеката или секцията. Дайте възможност на потенциалния купувач или наемател да си представи какво би сложил на празното място и как би обзавел апартамента.
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии