Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Изкупуване на хартия във Варна на място

Ако сте натрупали хартия и ви се иска да вземете някой лев, се запознайте с подробностите тук за да ви стане ясна процедурата. Хартията е основна суровина и би трябвало да е скъпа.

 

Какво се оказва всъщност?

 

Направих си труда да прозвъня варненски фирми, които изкупуват хартия и всичките ги попитах за цената ако дойдат на място. Кзмислих и една цифра от 150 кг. за да ги впечатля.

 

Само като чуеха 150 кг. хартия и аха да ми затворят телефона. Престраших се да попитам: "Какъв е проблема?"

Отговора се оказа повече от ясен - ако все пак аз отида на място и предам моите 150 кг. хартия - ще получа 6 лв. !!! Ще ми приспаднат и данък от - 10 % и така сумата, на която ще си стиснем ръцете е: 5.40 лв.!!!

 

150 кг. хартия = 5.40 лв.!!!

 

Пресметнах набързо цената на хартията, която като рекламна агенция купуваме от борсите за хартия и пих една вода за да не ми пресъхне гърлото.

Уважаеми съграждани :) - това е положението, ако искате събирайте, ако искате хвърляйте - цената я написах.

 

Сега се сетих, че преди месец реших да изхвърля от офиса хартия и наближавайки контейнера забелязах клошар. Оставих му благородно топа хартия и чаках да видя алчната му усмивка като вид удовлетворение. Той ме изгледа кръвнишки и сега разбрах защо.

 

Ивайло Манахов - преместващ офиса си и собственик на 150 кг. хартия. www.tangram.bg

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

varna: 2013-10-10 20:31:42 |

преди няколко години върнах 5-6 чувала просто за идеята!(не по малко от 100кг хартия) срещу 2.20 ;) от тогава всичко в контейнера..

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии