Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имоти от Варна през юли

 

Според някой имотите поскъпват, според други това е лъжа. След като днес НАП обявиха, че започва разпродажба на имоти на пъти по-ниска цена - икономическите логики отстъпват място на спекулата и жълтото.


С тези темпове на оклеветяване на банки, теглене на пари...безпокойство - пазарът неименуемо става непредсказуем, защото единствената истина сега е тази: Който има пари в брой - той купува на желани от него нива.


Този, който разчита на кредит ще се наложи да почака, защото въпреки смазващите реклами на банки - реалността е следната: Банката иска осигурителен доход на нива, които са посилни само за държавни служители на висока позиция.


Учител може да вземе по-песно кредит от собственик на фирма. Да, първото е сигурна професия, но според мен - не чак толкова. При последното бедствие в Добрич - учители са принуждавани да "вземат" отпуска за да помагат в почистването, НО: Отпусканата е приспадната от годишната такава...


Както и да е - имоти на пазара колкото искаш...Продължава и странната тенденция един и същ имот да се предлага от 15-20 агенции на най-различна цена. Клиентът влиза в търсачката на портала за имоти и аккво да види - списъкът в дадена страница е само от един и същ имот. Желание за бизнес ще кажете и освен да се съглася с вас какво друго ми остава :)


Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

georgi dimitrov drazov: 2014-07-28 10:16:33 |

Търся апартамент едностаен

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии