Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Изключителна алпийска хижа в Кицбюел, Австрия


Тази изключителна новопостроена алпийска къща се намира в град Кицбюел, Австрия. От прозорците се открива възхитителна гледка към горния хребет на планината Вилдер Кайзер и по-специално към връх Кайзергебирге и гората Кицбюел Хорн, където са разположени ски пистите. В града има възможности за различни видове спорт и развлечения, независимо от сезона. Всички тези възможности за спорт и развлечения се намират в близост до хижата.

 

От архитектурна гледна точка, хижата е синтез между тиролски стил и модерни строителни технологии. Жилищна площ е 630 кв/м., плюс тераса с площ 170 кв/м. След като бъде изградена пристройката, предназначена за занятия за красота (а за пристройката вече има разрешение от кмета), жилищната площ ще се увеличи до 700 кв/м.  Площта на целия парцел  е около 1200 кв/м.

 

Къщата е облицована с естествен камък и старо дърво. Вътре има голям хол, с отделно пространство, предназначено за официални приеми и тържества. Кухнята е модерно обзаведена и е с гранитни плотове. В къщата има още стая за отдих, покрита тераса, пет спални и пет бани, дрешник, зала за СПА процедури с душ кабина, парна баня и басейн вътре в къщата, също така и външен басейн разположен на прилежащия терен, винарска изба и гараж. Тази прекрасна новопостроена алпийска сграда в момента се продава за 8,5 милиона евро.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии