Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Апартамент в Кицбюел, Австрия


Апартаментът предлага най-високо ниво на комфорт и качество, намира се в малка, но уникална сграда, разположена на хълм в околностите на Кицбюел, оттук се откриват невероятни гледки към връх Вилдер Кайзер, селцето Елмау и към едно голф игрище с 27 дупки.

 

Апартаментът разполага с две запазени места в подземния гараж на сградата. В подземния гараж има асансьор, който директно води до апартамента. Жилищната площ на апартамента е 265 кв/м., към него има и огромна тераса с площ 160 кв/м. Всяка спалня е със самостоятелен санитарен възел, оборудвани по най-високи стандарти.

 

Апартаментът е съобразен с принципите на Фън Шуй и най-новите изисквания за опазване на околната среда. Интериорът на гостната стая е в тиролски стил, в него изкусно са въплатени дървени елементи.  Зоната за отдих на сградата разполага с плувен басейн дълъг 18 м., фитнес, финландска сауна и парна баня. В тази зона, едновременно могат да разпускат десет жители на сградата. В допълнение, живеещите могат да се възползват от инфраструктурата и услугите на съседните хотели, включително и доставката на храни директно до апартаментите. Апартаментът е снабден с модерно електронно оборудване, контролирано от компютър, телевизор или телефон, и включва алармена и озвучителна системи.

 

 

 

 

  

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии