Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Една причина да си закриете сметката в Алианц банк

Получихме следният имейл от г-н Стоянов:

Майка ми притежава фирмена разплащателна сметка в Алианц банк България в клона, намиращ се на адрес: бул. „Осми Приморски полк” № 70, гр. Варна. На 09.05. се получи паричен превод и на 12.05. придружих майка ми да вземе банковите извлечения на фирмата и да изтегли парите. Служителките бяха изключително любезни и бяхме обслужени много бързо.

След като приключихме и преди да продължим с планираните задачи за деня, поисках да ползвам тоалетната им, само „да пусна една вода”. В случаи като този на клиента престава да се гледа с нужното уважение и той става досаден. А това е много обидно. Служителката обясни учтиво, но твърдо, че тоалетната е само за служители на банката, клиенти не се допускат.

Служителката постъпи така, както й е било наредено. Но защо аз, или някой друг, да си влагаме парите в Алианц банк, след като те не проявяват и какпка уважение към клиентите си? За „обслужване” на фирмена сметка всеки месец ви се удържат 8 лв., а при превод от чужбина – 25 лв., независимо от сумата. Явно според тази банка клиентът има само единственото право да си плати и за 33 лв. не му е разрешено дори „да пусна една вода”. Затова ще изтегля всичко до последната стотинка и ще го вложа в тази банка, където имат и тоалетна за клиенти.

Иван Стоянов
 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Митко: 2012-06-16 14:27:32 |

Браво! Вложи си парите в банка, която прилича на тоалетна най-добре!

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии