Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Единадесет годишен купи девет луксозни имота в Дубай ?!


В началото на миналата година ученик от Азербайджан, е придобил цели девет жилищни имота в Дубай, ОАЕ, съобщава Вашингтон пост (The Washington Post).

Общо за придобиването на имотите, намиращи се на крайбрежната ивица на остров Палм Джумейра (Palm Jumeirah), са платени 44 милиона долара.
 

Според информацията, дадена на The Washington Post от Министерствата на земните ресурси, ученикът купил имотите се казва Гейдар Алиев.
 

Рожденната дата на малкия Гейдар, съвпада с датата на раждане на сина на сегашния президент на Азербайджан Илхан Алиев.

От Прес офиса на президента на Азербайджан не коментираха тази ситуация.
 

Вестникът съобщава, че и други съфамилници на президента  фигурират, в регистъра на собствениците на недвижимо имущество в това емирство. Например  Лейла Алиева и Арзу Алиева. По ирония на съдбата, президентът има две дъщери, на същата възраст, чиито имена съответстват на данните, вписани в регистъра.
 

Според прогнозите на журналистите от "Вашингтон пост", азербайджански граждани, притежават имоти в Дубай, които се оценяват на 75 милиона долара.
 

Илхан Алиев пое поста президент, от баща си Гейдар Алиев през 2003 година. През 2008 година, след избори той отново бе избран за държавен глава.
 

Илхан Алиев от 1983 година е женен за Мехрибан Алиева. Те имат три деца. Две дъщери-Лейла и Арзу и един син-Гейдар.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии