Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Добри новини за при пазара на имоти

Доживяхме да гледаме по национална телевизия новината за раздвижване на пазара на имоти. BTV съобщиха новината в официална емисия. Това е добра индикация за раздвижване, защото чакането явно изморява всички, а живота си тече.

В крайна сметка кризата до колко я има е важно, но по-важното е да има раздвижване. Разбира се, че чудесата предстоят, но все пак има сигнали дори от някой банки.

Като основни участници на пазара на имоти, някой банки може също осъзнават, че претъпканите трезори носят сигурност, но не и печалби. Една банка засега обяви, че сваля лихвата по ипотечните кредити с около 2 %.

Това определено е добра новина, защото банките ще продължават да бъдат необходимото зло. Казвам "необходимото зло" във връзка с начина на работа и отношението към клиента. Моето мнение е, че банките след правителството - са най-завоалираните субекти.

Време е за сделки, така че информацията за качествени оферти е повече от важна. Портала на този етап и пак по мое мнение, съдържа доста качествени оферти и просто посетете търсачката за да достигнете до интересни предложения

 

Ивайло Манахов


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии