Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Димитър Абаджиев замени РЗС с Набуко

В интервю по БТВ, Димитър Абаджиев обяви, че преди две седмици премиера Бойко Борисов, го кани на среща и му предлага да е представителя на България в проекта Набуко.

 

Димитър Абаджиев призна, че бил изненадан от предложението, но след като се запознава с длъжността - му става ясно, че е предложен заради международен му опит !?

 

Абаджиев е имал колебания за ГЕРБ, но сега признава, че Първанов олицетворява руските, енергийни интереси, а така и не стана ясно какви са колебанията му за ГЕРБ и кое лоби ще защитава той.

 

Сега Абаджиев очаква номинацията си пред Международната корпорация, която движи проекта Набуко. Седалището на корпорацията е във Виена.

 

Абаджиев категорично отрече, че участието му в Набуко е сделка за да напусне РЗС. Съмненията остават, заради политическите му турове от последните години. Музикант, демократ, тъмно-син демократ, оранжево-син Резесар. Какво ни остава да си мислим?

 

Как да сме сигурни и да вярваме на човек, който определено преследва интереса си - сменяйки партия след партия? След като Абаджиев изрече твърдението, че Първанов обслужва мощните и подплатени финансово Руски, енергийни интереси, кои интереси ще защитава той?

Остава да вярваме, че Абаджиев има неограничени, международни контакти, неограничени финансов ресурс и така ще защитава САМО интереса на България и утре няма да избяга в друга корпорация - на базата на опита си със скокове от партия на партия.

 

Следва парчето "Политически скакалец" :)

 

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии