Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Даян Кийтън продава къщата си в Бевърли Хилс

Американска актриса Даян Кийтън известна от трилогията "Кръстникът", продава къщата си в Бевърли Хилс, щата Калифорния за 10,95  милиона долара (8,181 милиона евро), което е с 16% по-малко от планираните миналата година, пише вестник "Wall Street Journal".

 

В изданието се разказва, че през миналата 2009 г., къщата на актрисата, която е със седем спални и девет бани, бе предложена за продажба на цена от 13 милиона долара, (9,713 милиона евро), но за седем месеца така и никой не я купи.

 

Къщата е построена през 1920 г. от архитект Ралф Флуелинг, по чийто проект е построен и известният "Електрически фонтан" в Бевърли Хилс.

 

Даян Кийтън е американска актриса, носителка на "Оскар" за най-добра актриса (1977 г.). Извън Щатите е известна най-вече от трилогията "Кръстникът" (1972, 1974 и 1990 г.) и от филмите на  Уди Алън.

 

В списъка с нейни постижения трябва да прибавим номинациите й за наградата "Оскар"-за главна роля във филмите "Стаята на Марвин (1996) и "Невъзможно твой" (2003). Даян Кийтън е и режисьор на една от сериите от култовата поредица "Туин Пийкс", както и продуцент на филма "Слон", награден със "Златна палма" през 2003 г.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии