Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Чисто ли е около имотите във Варна?

Разправията с боклука в София, вече излиза от рамките на добрия тон и е на път да ни отварати от софийската идея.

 

Извинявайте, ама какво ни интересува нас - живеещите и работещи във Варна. Боклука на София си е проблем на софиянци, а не на цяла България. Около имотите във Варна също понякога става мръсничко, но с това не занимаваме цяла България.

Като не се справят цял кмет, премиер, министерски съвет - да се обадят на Кирил Йорданов - да им услужи с идеи. От всички медии ни залива информация за софийския боклук. Нямам никаква представа на кого е "Новера", на кого е еди коя си фирма. Това, което става в София е политически, предизборен PR на г-н Станишев - според анкета така мислят 80 % от софиянци. Други смятат, че идеята е била с една кампания да се спечели доверието на софиянци и същевременно обявявайки бедствено положение, да бъде елиминирана процедурата за избор на почистващи фирми. В смисъл - проблема застрашава националната сигурност и няма време за романтика - разбирай конкурски, търгове и т. н.

Пускат се определени фирми да чистят, те извършват определена работа, казват колко е сумата и правителството плаща с нашите пари от бюджета. Плащането е колкото кажат, защото беше зададен въпрос на г-н Модев (областен управител на София): "Колко ще струва почистването?" Той раздразнено отговори нещо от сорта на "Ами нали още се чисти, как да знаем калко".

С умиление очаквам рекламодател. който да дойде в нашата редакция, да ме помоли да му пуснем реклама и като се опитам да му кажа колко ще струва - да ми отговори: "Ама моля ви се клкото кажете - толкова, иначе ме обиждате."

PR кампания и пълнене на джобовете - с един куршум - два заяка.

 

През това време - ние от втория по големина град в България стоим и безплатно гледаме спектакъла: "Да напълним за последно!"

Колкото и да има недоволни от Кирил Йорданов - не сме изпаднали в унизителната ситуация - имотите във Варна да са задръстени от боклуци. Това е въпрос не само на добра политика, но и на домашно възпитание и хигиенни навици.

 

Ивайло Манахов


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии