Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Чехкините ползват нов вид услуга-майстор на час в дома им

Чешките дами напоследък имат на  разположение  нова и много интересна  услуга: наемат мъж на час, който отива в техния дом, за да свърши всички необходими ремонти. Например да премести големи и тежки предмети, да боядиса някоя стая или просто да свърши всички  работи, за които времето на  истинският съпруг не стига или не знае как да го  направи.

Този необичаен бизнес, бе създаден през 2005 г. от Владимир Симич от Бърно и бързо стана   популярен в страната, особено след началото на икономическата криза.
Стотици чехи, които в последно време  останаха без работа, побързаха да вземат лиценз за „мъж на определено време”, както тук  наричат тази нова професия.
 

Помощ главно търсят разведени и по-възрастни жени, както и вдовици, но също и жени, чийто мъже са заети или не ги бива за домашни работа, предаде Ройтерс.
 

В услугите, които предлага мъжа на час, влизат всички типични мъжки домашни работи, като преместване на мебели , закачане на картини и снимки, ремонт на водопроводен кран, градинарски работи, поддържане на автомобила и др.
Всички освен сексуалните!
 

Цената е възлиза на 10-14 евро на час, плюс разходите за необходимите материали. 
Чехкините са категорични, че с майсторът на час в дома им, е много по-икономично и приятно, отколкото цял живот да молят и увещават неблагодарния съпруг да свърши нещо.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии