Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Чета вашите статии за имотите във Варна с интерес

Виждам, че напоследък доволни клиенти ви пишат. Аз няма да пиша колко съм доволна от агенция за имоти, а ще споделя колко е прав автора за някой подробности около имотите, които е написал.

Живея на последния етаж в апартамент в Младост – до мебелна палата Лазур. Блокът е панелен, но е качествено изпълнен – от тези, които са на първия ред откъм улицата.

Проблемът е, че половината от апартаментите бяха препродадени или отдадени под наем и останалите собственици се озовахме в неизгодна позиция – обяснявам:

Живея на последния етаж и покривът протече. Помолих съседите да направим събрание, но дойдоха само съседите ми от ляво и дясно. Всички останали не се интересуват и смятат, че щом проблемът не ги засяга пряко – могат да не участват.

Предполагам са запознати, че панелните блокове нямат колони, конструкцията се крепи от стените – нещо като конструктор Лего.
Стените съдържат арматура иса заварени една за друга. Когато влагата си пробие път – тя започва да разяжда желязото и тогава стените не се държат една с друга и …..
Не ми се мисли за този вариант, макар че преди време по една телевизия показаха как се е откъртила цяла, външна стена от панелен апартамент.
Влагата от покрива започва да слиза надолу и сградата започва да се напоява с влага, която руши.

Надявам се бях полезна.

Станка Николова

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии