Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Цените на жилищата в Европа ще падат, защото стойностите са все още завишениЦените на жилищата в Европа ще намаляват още, а това би се отразило неблагоприятно върху икономическия растеж на европейските страни.

 

Тази прогноза бе публикувана от агенция "Блумбърг" и по-точно става дума за икономически анализ на пазара на недвижими имоти, изготвен от експерти на Deutsche Bank AG.
 

 

Според икономистите в 29 от общо 30 страни членки на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, се наблюдава значително понижение на цените на имотите. Но въпреки това стойността на жилищата продължава да бъде по-висока от реалните нива. Ето защо по-нататъшното понижение на цените е неизбежно.

 

Експертите на Deutsche Bank AG твърдят, че единствено в Германия, няма показатели които да показват завишени нива на цените.
 

 

За най-уязвими са признати пазарите на Испания, Ирландия и Холандия. В анализа се допълва, че в Испания, Ирландия и Финландия, заради завишените цени проблема с покупката на жилища е много сериозен. Според немските експерти, цените в САЩ са по-ниски и по-близки до нормалните ценови нива.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии