Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Carrefour открива първия си хипермаркет в България

Лидерът в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб Карфур (Carrefour) открива своя първи хипермаркет в България на 26 март 2009 г. Той се намира в първия шопинг мол в Бургас – Бургас Плаза, като концепцията на хипермаркета следва принципа „Всичко под един покрив”.

Обектът на Карфур е разположен на площ от 13 000 кв. м., от които 8 300 кв. м. са търговска площ, като ще предлага над 50 000 артикула -  хранителни и нехранителни стоки. Хипермаркет Карфур включва редица обособени секции, където предлага голямо разнообразие от продукти. Сред тях са топъл бюфет; кът „Шоколадов свят” с изключителен избор от захарни и шоколадови изделия; дрогерия; козметична зона, в рамките на която бюти консултанти и дерматолози ще дават съвети. В хипермаркета клиентите ще могат да открият мебели; фитнес уреди; стоки за дома от типа  „Направи си сам”. Ще се предлагат 3 500 артикула с марката Карфур.

“Карфур е вече тук, защото българският пазар е готов за модерната търговия”, коментира Жан Антоан, изпълнителен директор на Карфур България. “Атмосферата на Карфур създава удоволствие от пазаруването, като предоставя изключително богат избор от продукти на ниски цени. Амбицията ни е да бъдем по-евтини от останалите търговци, във всички сегменти на пазара. Голямото разнообразие и ниските цени са наша запазена марка, уникално предимство и традиция, която, сигурен съм, че и клиентите ни в България ще оценят”, допълни Жан Антоан.

За Carrefour:
Групата Карфур е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 16 000 магазина в 30 държави. Над 54% от годишния оборот на компанията се генерира от продажби извън Франция. В Европа Карфур има силни позиции в много европейски градове. Само през 2008 г. Карфур отваря над 1 100 магазина по целия свят. Оборотът на компанията за 2008 г. възлиза на 97.6 милиарда евро.

 


 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии