Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Blandito – съблазнителната "палачинка". Идея за стаята на детето

 

Blandito - иновативен и много добър за игра творчески продукт, създаден от италианското дизайнерско студио Oradaria Design. Този предмет би станал любима играчка и много важна част от една детска стая или стая за игри.

 

 

Това е едно много интересно изобретение, което може да се използва по различни начини и за различни цели.

 

 

Според дизайнерите, можете да намерите невероятно много начини да използвате това съблазнително и меко изобретение! Трансформираната „палачинка” може да се превърне в много удобно диванче или площадка за игра на няколко деца. Дори някой малчуган, може за известно време комфортно да поспи, уморен от динамичната игра.

 

 

Blandito се предлага в три размера: малък, среден и голям, в последния при желание заедно с бебето може да се „скрие” и единия родител.

 

 

Продуктът подлежи на обичайното машинно пране и не изисква специални грижи. Освен това, "палачинките" не отнемат много пространство за съхранение когато са сгънати. Тази подробност разбира се е дребна, но важна.

 

 

Но, най-важното преимущество на това изобретение е, че прави МАЛКИТЕ дечица ГОЛЕМИ щасливци.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Nikolai Yanakiev: 2012-09-10 15:04:33 |

От къде мога да си го поръчам?

Марияна: 2012-06-16 14:27:32 |

Чудесно! Миналата година купихме барбарон от Явор с подобна цел, по-скоро за стол или възглавница за облягане. Но и това е доста оригинално!

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии